خوردنیهای معمولاً دستکمگرفتهشونده
.قسمت اول: سوپ کـرفـس
.
.
مواد لازم
-یهدونه کرفس متوسط: ساقهی کرفس رو -بطور عرضی- خیلی نازک «خورد» کنید جوری که ضخامت هر تیکه بیشتر از ۲میلیمتر نباشه. تیکههای برگش میتونه درشتتر باشه.
-دوتا پیاز متوسط: پیازها رو نیمه هلالی کنید، با همون ضخامت ساقه کرفس
-۱۵۰گرم سینه مرغ: به شکل مکعبهای کوچیک تقریباً به اندازهی حبه قند یا کوچیکتر خورد کنید
-یه دونه سیبزمینی: رنده کنید، با رندهی درشت، جوریکه دراز-دراز بشن
-۱۵۰گرم پنیر پیتزای یخنزده: مثل سیبزمینی رنده کنید
-سه سانت هویج: مثل سیبزمینی رنده کنید. صرفاً برای ایجاد تهرنگ دلپذیر نارنجی لیمبویی
-یک عدد تون ذرت: که به نصفش احتیاج داریم و بقیهش رو میتونین حین آشپزی ذره ذره بخورین
-۲۵۰سیسی شیر تازه
-کره و روغن مایع
-یکی دو پر سیر تازه که به ریزترین حالت ممکن رنده شده باشن
-دو قاشق مرباخوری پر ادویه کاری
-نمک و فلفل سیاه و آبليمو، هر چقدر که جنبه دارین
.
طرز
توی یه قابلمه تفلون به مقدار مساوی کره و روغن مایع بریزین و حرارت زیرش رو زیاد کنین. بعد کرفسها رو اضافه کنین و بطور مداوم هم بزنید و برای اینکه حوصله تون سر نره آهنگ «از کرخه تا راین» رو با سوت اجرا کنین، تا وقتی که حجم کرفسها کاهش پیدا کنه و کمی تیره بشن. بعد کرفسها رو از قابلمه بیارین بیرون. پیازها رو یریزین و در قابلمه رو ببندین تا به کمک بخار، پیازها زودتر نرم بشن. وقتی که یه ذره طلایی شدن شعله رو کم کنید و تیکههای سینه رو به همراه ادویه کاری اضافه کنید و هی هم بزنین به مدت چهار پنج دقیقه و تم سوت رو به «پدرخوانده» تبدیل کنین. سیر رو اضافه کنید و کرفسها رو هم به قابلمه برگردونین و برای چهار پنج دقیقهی دیگه با حرارت کم، ضمن انجام حرکات موزون، هم بزنید و بعد شیر رو به همراه ۵۰۰ سیسی آب -حدوداً- اضافه کنین و سیبزمینی و هویج رو هم بریزین توی قابلمه و شعله رو زیاد کنید و برین ببینین کسی براتون کامنت گذاشته و کیا آپ کردن و اینا و ۱۰دقیقه بعد برگردین و حرارت رو کم کنید و تون ذرت رو همراه با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره برین یه چند دقیقه پای کامپیوتر «ماین سوئیپر» بازی کنید و بعد بیاین ببینین چی به چیه که احتمالاً آماده شده. لطفاً قبل از اینکه زیرش رو خاموش کنید، روغن روش رو تا حد ممکن با قاشق بگیربن و دور بریزین چون من غذای چرب دوست ندارم. این سوپ ترجیحاً باید رقیق باشه و ادویه زیاد استفاده بشه و تند بشه ولی اگه سوسول هستین دیگه دست خودتونه. سوپ رو توی کاسهی گود بکشین و بلافاصله روش یه لایهی ضخیم پنیر پیتزا بریزین که با آب شدن پنیر، سوپ هم یه مقدار خنک میشه و سریعاً میتونه مورد تهاجم واقع بشه. اگه به مقدار اندکی ذوق شکمی و سلیقهی کوکب خانومی و استعداد آشپزی داشته باشین، سوپ بینهایت خوشمزهای خواهید داشت که نوش جونتون.
.
.
.
0 حرف:
Post a Comment